Over Christianen

Dènis en Anouk Christianen runnen sinds 2019 samen CHRISTIANEN AGRO in Rijsbergen. Dènis (44) is geboren en getogen tussen de boomkwekers in West- Brabant en wilde van jongs af aan al ‘coniferenboer’ worden.  Uit het niets plantte hij als scholier samen met zijn broer zijn eerste coniferen naast zijn ouderlijk huis. Uiteindelijk heeft hij in de periode van 2005 tot 2019 samen met zijn broer een kwekerij gehad.

In 2019 is Dènis samen met zijn vrouw Anouk (36) verdergegaan onder de naam CHRISTIANEN AGRO. Dit bedrijf bestaat uit 15 hectare boomkwekerij met een uitgebreide loonwerktak. Met veel energie en enthousiasme werken ze naast hun gezin met hun twee zoontjes Guus (4) en Tuur (2) aan hun bedrijf waarin kennis, kwaliteit en techniek de boventoon voeren.

Dènis is de bedrijfsleider en is verantwoordelijk voor alle teelt-technische zaken in de kwekerij en is daarnaast de techneut en de drijvende kracht achter de loonwerktak. Anouk vult Dènis prima aan. Zij houdt zich bezig met de financiële en personele administratie en de verkoop & communicatie. Een prima team. Samen met 1 vaste medewerker en 5 tot 15 Roemeense seizoensmedewerkers voeren ze het werk uit op de kwekerij en verrichten zijn specialistisch loonwerk in de boomkwekerij en tuinbouwsector.

De komende jaren bouwen ze samen verder aan hun bedrijf CHRISTIANEN AGRO in Rijsbergen. Op de korte termijn hopen ze een nieuwe moderne loods te bouwen op de huidige locatie aan de Schriekenweg. Daarnaast houden ze alle nieuwe ontwikkelingen op het gebied van teelt en techniek nauwlettend in de gaten.

 

Meer weten?

en maak kennis met de boomkwekerij van CHRISTIANEN AGRO

en maak kennis met de loonwerktak van CHRISTIANEN AGRO

christianen_agro_gezin